Grand Prix
Bucovina-Banat
black bullet

GP BB(7) inregistrare prima participare

Va invitam sa participati la editia din 23-24 aprilie 2022, cand celebram doi ani de Bucovina-Banat (23 aprilie 2020). Acest turneu este parte a seriei de concursuri online destinata celebrarii culturii celor trei tari care ne-au oferit, in forma pe care o cunoastem astazi, jocul pe care il iubim: China, Japonia si Coreea.


⚠ In cazul in care ati participat la cel putin una dintre editiile saptamanale ale derby-ului Bucovina-Banat, PIN-ul dumneavoastra se regaseste deja in baza de date a concursului, si va rugam sa va inscrieti prin  formularul acesta , cu codul pe care l-ati primit din partea organizatorilor.

 

Apasand butonul de inscriere confirm ca sunt sportiv cu drept de joc pe anul 2022, legitimat la un club afiliat FRGO sau alta asociatie nationala membra a EGF si ca am luat la cunostinta prevederile

al turneului.


Sportivi participanti

Pentru confruntarea GP BB(7) din weekendul 23-24 aprilie 2022 s-au inscris 1 jucatori.
Doritorii se mai pot inscrie pana vineri 28 ianuarie la ora 12:00. Parizarea pentru runda 1 de sambata dimineata va fi publicata pe  pagina editiei  si pe Facebook  @turneuBB  pana cel tarziu vineri seara la ora 20:00.(rang EGD) Nume Participant (ID KGS) - Club (echipa)

(0)   hanssen  () - international (independent)

Note 1: Toti jucatorii noi vor fi inregistrati ca "independenti", fara a face parte din nici una dintre echipe - Banat sau Bucovina. Acest statut poate fi schimbat ulterior la solicitarea jucatorului pentru a se alatura in lupta de partea uneia dintre echipe in editiile viitoare ale derby-ului amical  Bucovina-Banat .
Note 2: In urma inregistrarii fiecare jucator va primi un cod valabil pentru inscrierea in oricare dintre editiile viitoare folosind  acest formular .